Kristallivirta-kirkkokonsertti tiistaina 12.11.2019 klo 19

Pasi Kaunisto ja Heikki Tynkkynen Palokan kirkossa, kuva Vesa Välilä

Palokan kirkko, Rovastintie 8

Pasi Kaunisto, laulu
Vesa Tuomi, piano ja harmonikka
Heikki Tynkkynen, viulu

Konsertin päätyttyä tarjoillaan iltatee.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa

Järjestää Palokan alueseurakunta ja Palokka-Seura ry

Pasi Kaunisto on laulaja, joka on työskennellyt sekä kevyen, että hengellisen musiikin parissa yli 50 vuotta 13-vuotiaasta tähän päivään.

Laulutaiteilijan uran jatkumiseen on vaikuttanut Pasin laaja-alainen ja laadukas ääni, joka on vuosien varrella saanut lisää uusia sävyjä. Häneltä on ilmestynyt Suomessa yli 35 pitkäsoittoa, ja hän toimii edelleen aktiivisesti suomalaisen laulelman lähettiläänä myös ulkomailla.

Vesa Tuomen pääinstrumentteja ovat kosketinsoittimet ja harmonikka. Hän on suorittanut opintonsa Sibelius-Akatemiassa. Opintojen jälkeen hän on tehnyt pitkän uran musiikin teorian ja säveltapailun opettajana Tampereen konservatoriossa.

Director musices, Heikki Tynkkynen, ansioitunut entinen kanttorimme ei tarvinne Palokassa sen tarkempaa esittelyä. Heikki nähdään jälleen viuluineen luomassa tunnelmaa konsertti-iltaan.

Nyt Palokan kirkossa soivaa musiikkia on kuultavissa mm. Pasin levyillä Herran nimeen, kauneimmat hengelliset laulut ja Onnelliset (O.Merikannon tuotantoa yhteistyössä Piirpauke-yhtyeen kanssa).