Palokan Kevät lauantaina 28.5 klo 11 – 14

palokan kevat 2016-01
Palokkalaisten omaa kevättapahtumaa viritellään Palokan koulun alapihalle taas toukokuisena lauantaina 28.5.

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja tekemistä kaikenikäisille.

Ohjelmassa on poniratsastusta, pihapelejä ja –leikkejä, palloilua, temppuratoja ja onnenpyöriä. Jos pihapuusta puuttuu vielä linnunpönttö, sen voi tehdä Lions clubin ohjauksessa. Luontokerholaiset ovat luvanneet opastaa pöntön ripustusasioissa.

Ensiapu- ja pelastustaidot ovat entistä tärkeämpiä meille jokaiselle, josta syystä SPR on paikalla opastamassa. Palokan VPK tarjoaa opastusta ensisammutuksessa.

Partiolaisilla on paikalla oma teltta, jossa voi testata taitojaan. Palokan aluekirjasto on tapahtumassa mukana myymällä poistokirjoja. Lapset pääsevät myös kirjastoon merirosvoseikkailuun.

Jätteiden lajitteluun saa opastusta Japa ry:n infopisteestä.

Palokassa on paljon omakotitaloja ja niissä puutarhoja. Jyväskylän puutarhaseura on paikalla ja valmiina opastamaan puutarhan hoidossa. Mukaan voi ostaa uuden pihakasvinkin, jos tontilla sattuu olemaan vielä tyhjää tilaa.

Jyväskylän puhallinorkesteri tekee tapahtumaan vierailun ja on luvannut soittaa kesäisen pihakonsertin. Ohjelmassa on mm. J. Karjalaisen ”Väinö” ja Lasse Mårtensonin ”Myrskyluodon Maija”. Paikalla on myös Kari Kuusijoki harmonikkansa kanssa. Hän ja Mirja Lavonen-Niinistö ovat luvanneet laulattaa meitä kaikkia vauvasta vaariin.

Myynnissä on kahvia, pullaa, mehua, lettuja, makkaraa ja hattaroita. Buffetista vastaa LC Palokka Wilma.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!