Palokka-Seuralle uusi puheenjohtaja

Vuosikokous 16.3.2017. Vesa Välilä ja Elli Ojaluoto

Palokka-Seuran vuosikokous valitsi 16.3.2017 seuran uudeksi puheenjohtajaksi Vesa Välilän. Vuodesta 2012 puheenjohtajana toiminut Elli Ojaluoto halusi jättää paikan uudelle vetäjälle. Vesa Välilä on seuran 3. puheenjohtaja ja ensimmäinen, joka on syntyperäinen palokkalainen.

Vuosikokous valitsi seuran hallitukseen Tuomo Blomqvistin, Kimmo Leimun, Anneli Meskasen, Pirkko ja Risto Rissasen sekä Markku Tossavaisen ja varajäseniksi Silja Parrin, Matti Tikkasen ja Heikki Tynkkysen.

Seuran toimintasuunnitelmaan kuuluu Palokan kevät –tapahtuma 20.5. ja Palokan kulttuuripäivät 14. – 19.11.2017. Kulttuuripäivien ohjelmassa juhlitaan myös 100-vuotiasta Suomea. Palokan kevät toteutetaan paikallisten järjestöjen ja toimijoiden yhteisenä kevättempauksena.

Vuoden 2017 suunnitelmaan ei sisälly uusia julkaisuja, mutta tavoitteena on edelleen kartuttaa kuva-aineistoa ja muisteluja, joiden pohjalta voidaan suunnitella uutta julkaisutoimintaa lähivuosina.

Seura jatkaa jäsenhankintaa ja toivoo, että seuran toimintaan saataisiin mukaan nykyistä enemmän työikäisiä palokkalaisia.